Enfortim la col·laboració amb l’Inquiet

Posted on juliol 31, 2010 
Filed Under cinema, festivals

Ahir divendres estiguérem reunits amb Julio Canovas, un dels membres de l’equip de l’Inquiet · Festival de Cinema en Valencià de Picassent. L’objectiu era consolidar la col·laboració encetada el curs passat relativa al suport, la difusió i la generació de noves propostes dins la Secció Inquieta del festival. Concretarem diverses iniciatives d’entre les quals destaquem que de nou 400 colps serà la plataforma per presentar i donar a conéixer de manera més propera les diverses produccions de la secció. Esperem doncs que els participants vos animeu a fer-nos partícpes del vostres procesos de realització. En aquest sentit, en tornar de vacances ens posarem en contacte amb els responsables i vos anirem informant. A més estem d’enhorabona doncs Julio ens comentava que en aquestes dates ja hi ha un bon nombre d’obres inscrites.

La resta d’accions ja les anirem descobrint a poc a poc en la mesura que les pugam dur endavant. I és que, com sempre i disortidament, la celebració del festival tal i com l’hem conegut fins ara queda supeditada a la voluntat política, a hores d’ara tan condicionada pel resultat de les properes eleccions municipals. Afortunadament els retalls econòmics salvatges per part de l’administració no poden amb l’entusiasme d’un equip el qual es troba en el punt de no poder garantir Picassent com a seu estable, tot i ser la localitat predilecta pels propis organitzadors.

Una vegada més hem d’agrair el tracte  i la confiança dipositada per part de l’organització que sempre atén de bon grau les nostres propostes. Ens trobem a l’Inquiet 2010!

http://www.inquiet.org/

Comentaris

6 Responses to “Enfortim la col·laboració amb l’Inquiet”

 1. Antonio Davidowicz on febrer 19th, 2012 5:04 pm

  laser cutting shop…

 2. sprchy on març 24th, 2012 2:43 am

  Outstanding post over again! Thumbs up:)

 3. Andrew Pelt on abril 5th, 2012 1:47 pm

  Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 4. apartments in brac on maig 3rd, 2012 1:48 am

  Rattling fantastic info can be found on web blog .

 5. Un timide et la poudre. on maig 4th, 2012 8:42 pm

  Comme je le pense personne n’avait par hasard �cout� inform� de pas compl�tement cet objet avant ce mois.

 6. plancha ghd baratas on juliol 25th, 2012 2:04 pm

Leave a Reply