Presentació de Kolkata a València

Posted on juliol 28, 2010 
Filed Under fotografia, publicacions

Volem correpondre sempre, tot i que siga amb el senzill gest de participar en la difusió del seu treball, amb aquelles persones que tan amable i generosament han col·laborat alguna vegada amb nosaltres. Així que anunciem amb entusiasme la presentació a la ciutat de València de Kolkata, el magnífic llibre de fotografies de la ciutat índia realitzat per Juan Rayos. Kolkata està publicat per l’editorial Pre-textos i recentment ha estat seleccionat entre els 100 millors llibres de fotografies de l’any pel festival PHE’10.

La presentació tindrà lloc a l’espai El punto del Carmen, aquest dijous 29 a les 19.30 h. amb una taula rodona sobre l’Índia on intervindran el propi Juan; Alejandro Noguera, director del Museu de L’Iber; Juan Arnau, director de la colecció Índika i Manolo Ramírez, de l’editorial Pre-Textos. Junt a la presentació s’inaugurarà una exposició amb el llibre i un parell de mostres del treball que Juan realitza amb quaderns Moleskine i que podrà ser visitada fins el 24 de setembre.

http://www.juanrayos.com/index.php?/fotografia/libro-kolkata/

Comentaris

4 Responses to “Presentació de Kolkata a València”

 1. dhgate scam on abril 6th, 2012 6:37 pm

  Sam Muczynski

 2. convertible car seat baby on maig 8th, 2012 9:21 am

  She was sweet-tempered, sweet-mannered, and sweet-spoken-a best cherished. Stella, I am in a decent deal of bother. It is well, he alleged, in Tahitian. Graft and greed are the minor watchwords of success.

 3. Voyance on maig 10th, 2012 12:28 pm

  Merci beaucoup � propos de ce post. J’en souhaiterais une autre ration d�sign� de cette facture.

 4. Gw2 build on juny 16th, 2012 12:32 pm

  |

Leave a Reply