Life in a day [tornem el dilluns]

Posted on juliol 21, 2010 
Filed Under cinema, video

Crear una pel·lícula a partir dels vídeos aportats pels usuaris arreu del món. Cada dia milions i milions de persones capten el món a través dels seus objectius. Imagineu que hi hagués una manera de reunir totes aquestes mirades, per seleccionar, juntar-les i modelar una història col·lectiva d’un sol dia a la terra. Doncs aquesta és la proposta de treball col·laboratiu que llança You Tube (100 milions d’usuaris únics diaris, només als Estats Units). És un històric experiment cinematogràfic que tractarà de fer precisament això: un document d’un dia vist amb els ulls de persones a tot el món. El 24 de juliol, tens 24 hores per capturar instants de la teua vida amb la càmera. Pots gravar allò quotidià, una sortida de sol, el trajecte cap a la feina, un partit de futbol veïnal, o allò extraordinari o més íntim com les primeres passes d’un nadó. Al darrere del projecte estan els realitzadors Ridley Scott i Kevin McDonald.

La pel.lícula s’estrenarà el 2011 al Sundance Film Festival, i si el teu material forma part del muntatge final, seràs acreditat com a co-director i pot ser un dels 20 participants seleccionats per assistir a l’estrena. El plaç per pujar els vídeos finalitza el 31 de juliol. Independentment que el material aportat arribe a formar part del metratge final de la pel·lícula, el vídeo romandrà al canal “life in a day” com a una càpsula del temps que li dirà a les futures generacions el que era ser viu el 24 juliol 2010.

A l’administrador del blog el 24 de juliol l’agafarà a Donosti gaudint d’una primer periode vacacional, amb bona companyia, en un marc incomparable adobat amb les notes del Jazzaldia. Així que tornarem a publicar a partir de dilluns.

http://www.youtube.com/user/lifeinaday

Comentaris

3 Responses to “Life in a day [tornem el dilluns]”

 1. ariadna on juliol 24th, 2010 12:13 pm

  von estiu jordo

  VESET ARI ALEX

 2. dieta do arroz on març 15th, 2012 2:04 pm

  I wish to go into a site around paranormal material..

 3. air jordan on abril 21st, 2012 10:43 am

  One of the main factors is the color of the leggings. Dark colors are the most popular but is also possible to find something in a lighter color.

Leave a Reply