La pel·lícula mileurista

Posted on juliol 21, 2010 
Filed Under cinema

Via Marc Martínez ens assabentem d’aquesta interessant iniciativa. El director valencià Samuel Domingo roda aquests dies en diversos domicilis del barri de Russafa un llargmetratge sense pressupost, la pel.lícula mileurista, fruit de la col.laboració desinteressada de prop de 50 professionals del cinema, el teatre i les arts plàstiques. La pel.lícula invertirà al voltant de mil euros en una producció valorada en prop de 250.000. Es tracta d’una experiència cooperativista i experimental que han posat en marxa tres joves productors moguts “per la necessitat d’explicar històries”, acompanyats en aquesta aventura per un gran nombre de professionals, àvids de “acció artística i creació amb llibertat per damunt de tot “. Marc ens convida a la difusió del projecte i sembla que estan preparant un comunicat per ampliar la informació. Així que vos tindrem informats d’aquesta interessant proposta sobre la qual pensem que cal destacar el seu caràcter cooperatiu.

Comentaris

3 Responses to “La pel·lícula mileurista”

  1. wedding gowns on febrer 18th, 2012 9:36 am

    One of the main factors is the color of the leggings. Dark colors are the most popular but is also possible to find something in a lighter color.

  2. Hoa Lackland on abril 1st, 2012 6:40 pm

    more MP3 players over the years than

  3. fettabsaugung erfahrung on abril 11th, 2012 2:58 pm

    Meist werden heute tropfenförmige oder runde Silikon-Gel-Implantate verwendet, mit denen die Spezialisten die Brust unabhängig in Form erwirtschaften.

Leave a Reply