L’Instant Decisiu 2010

Posted on juliol 27, 2010 
Filed Under concursos, fotografia

Anem tancant, quasi claudicant a la calor i la cadència de l’estiu. Però abans de baixar la persiana encara vos apuntem algunes referències que ben poden donar joc al periode vacacional. O no és l’estiu moment d’anar amb la càmera al darrere d’aquells instants sempre fugaços i pot ser decisius? I és que com cada any les regidories de Joventut i Serveis Socials de l’Ajuntament de Mislata convoquen el Certamen Fotogràfic l’Instant Decisiu 2010. Amb aquest certamen es pretén fomentar la creativitat plàstica entre els i les jóvens fotògrafs-es. Es busca que la fotografia estiga present en l’àmbit d’allò més quotidià (al nostre carrer, al nostre treball, al nostre temps lliure…) on destaque sobretot l’aspecte més social i humà, captant les situacions especials, els moments crítics és a dir, l’instant decisiu. Teniu les bases a l’enllaç i és a nosaltres que ens toca destacar que hi haurà també un premi instant jove a la fotografia feta per un o una jove d’edat compresa entre els 16 i els 30 anys.

“Per a mi, la càmera és un quadern d’esbossos, l’instrument de la intuïció i l’espontaneïtat, la propietària de l’instant. Per representar el món cal sentir-se implicat en el que es captura a través del visor. Aquesta actitud requereix concentració, sensibilitat i sentit de la geometria” Henri Cartier-Bresson.

http://www.mislatajove.org/noticies/i/10980/94/l-instant-decisiu-2010

Comentaris

8 Responses to “L’Instant Decisiu 2010”

 1. horn rimmed glasses on febrer 15th, 2012 2:00 am

  smartly the content!

 2. cycling clothing on febrer 17th, 2012 5:25 am

  I’m impressed, I must say.

 3. bbw boobs on març 26th, 2012 9:21 pm

  All of us continue to be surprised to see so many comments here

 4. tax dispute resolution on març 31st, 2012 3:11 am

  Blogs ou should be reading…

 5. visalus body by vi on març 31st, 2012 9:35 am

  Simplicity is the ultimate sophistication.

 6. evening dress on juny 6th, 2012 9:49 am

  please let me see them.

 7. Sol Ciaburri on juny 9th, 2012 10:36 pm

  A VPS can also be the suitable answer for a lot of industry organizations.

 8. Tyson F. Gautreaux on juny 10th, 2012 7:31 pm

  Looking forward for more posts!

Leave a Reply