Nou Botànic, concurs fotogràfic

Posted on setembre 25, 2008 
Filed Under concursos, fotografia

Més fotografia. La falla Borrull – Dr. Peset Cervera vol traslladar als seus membres i veïns la conscienciació per un planeta més sostenible i un món més habitable des dels tres punts de vista del desenvolupament sostenible: l’ambiental, l’econòmic i el social. Així, dins del lema de l’exercici “12 mesos, 5 causes”, volen incloure accions que els ajuden a potenciar cadascuna de les causes que s’han proposat, enteses també com assignatures pendents del món faller i de la ciutadania en general. Entre les iniciatives proposades està aquest suggerent concurs fotogràfic del qual és interessant saber que a més de les obres premiades, les seleccionades seran exposades a la Sala d’Exposicions del Jardí Botànic de València. El termini de presentació de les obres és el 30 d’octubre.

http://www.noubotanic.com/

Comentaris

Leave a Reply