Exucursió per la llum

Posted on juliol 23, 2008 
Filed Under concursos, fotografia

Aquest és el suggerent títol que rep el XV Concurs fotogràfic de l’IVEN. Segons l’IVEN, Institut Valencià d’Excursionisme i Natura – Centre Excursionista de València, els nostres paratges naturals encara ben conservats, els elements del patrimoni cultural, del món rural i la muntanya, l’activitat esportiva,… et poden donar l’oportunitat de, amb una miqueta de gust, lluir l’artista que portes dins. Hi ha tres premis els quals a més de la quantia econòmica inclouen un cap de setmana per a dues persones en un alberg de turisme rural col·laborador. Recordeu portar la càmera en les eixides estiuenques i que la data límit per presentar les vostres creacions és el 3 d’octubre.

http://www.centroexcursionista.org/fotos/iven/Llum08.pdf

Comentaris

Leave a Reply