Amb “Trànsits” conclou el cicle de nous realitzadors valencians

Posted on juny 29, 2010 
Filed Under cinema


Aquelles persones, alumnat inclós, interessats en els punts d’encontre entre l’audiovisual i l’educació no heu de deixar passar l’oportunitat de conéixer aquesta interessantísima proposta que tindrà lloc el proper dissabte 3 de juliol a les 19.00 h. en el Centre Octubre. El projecte Trànsits sorgeix d’una experiència de pedagogia cinematogràfica desenvolupada el 2004 en l’IES El Ravatxol de Castellar-l’Oliveral (València). A partir d’aquesta experiència, es va consolidar el grup de treball Rizoma, que duu a terme dues activitats en paral·lel: Correspondencias, que és el projecte dedicat a la investigació sobre pedagogia cinematogràfica i la realització de llargmetratges, el primer dels quals fou Temps d’aigua. La proposta que clou aquest cicle de “Nous realitzadors valencians” es presenta com una experiència de filmació. Es projectaran antigues imatges filmades per a aquest projecte de pel·lícula (Trànsits) i es convidarà els adolescents que les protagonitzen per tal de gravar amb ells el debat que es genere amb el públic a partir del seu visionat. Participaran en el debat els dos realitzadors, Miquel Àngel Baixauli i Ximo Rojo, i el protagonista, Josep Lluís Peris.

http://www.rizoma.ws/Proyectos/Plantilla_proyectos.php?Id_Proyecto=3

Comentaris

3 Responses to “Amb “Trànsits” conclou el cicle de nous realitzadors valencians”

  1. fett weg spritze on abril 10th, 2012 9:52 pm

    Dennoch kann ein Implantatwechsel oder eine Formkorrektur der Brust aus z.B. ästhetischen Gründen jederzeit durchgeführt werden.

  2. wedding venues in lancaster pa on abril 30th, 2012 3:57 am

    I’m impressed, I must say.

  3. weddings dress on juny 4th, 2012 9:48 am

    i feel the same way.

Leave a Reply