Gilbert Garcin

Posted on juliol 20, 2008 
Filed Under fotografia

Aquest és un bloc el qual entre els seus objectius està fomentar la creativitat dels joves. Avui presentem un fotògraf que trenca prejudicis com el de pensar que l’art contemporani és terreny reservat per a joves. Es tracta de Gilbert Garcin. Aquest fotògraf francés és un ancià de 78 anys que va esperar a jubilar-se com a venedor de làmpares per dedicar-se a una passió tan inesperada com explosiva: la fotografia. És un artesà; en temps de lo digital, dels tractaments informàtics, del Photoshop, ell ens ofereix l’austeritat d’una imatge estàtica i sense horitzons. En les seues imatges juga amb l’absurde i estrany, l’angúnia, les il·lusions i els límits humans. Més enllà del valor artísitc de les seues imatges, cal també resaltar el valor humà d’aquest vividor del present.

“Treballe més que quan em dedicava al meu negoci perquè ara no ho faig per diners, sinó por passió, i la passió no té límits”

http://www.gilbert-garcin.com/

Comentaris

4 Responses to “Gilbert Garcin”

 1. dana gordon on març 28th, 2012 10:07 am

  Respect to article author.

 2. blackhat SEO service on juny 2nd, 2012 12:25 am

  In order for article promotion to be successful, it must be consistent.

 3. wedding dress vera wang on juny 6th, 2012 9:49 am

  stand up for sth

 4. ueqozghp on juliol 26th, 2012 6:19 am

  tofxjc

Leave a Reply