Premiats a l’Encontre Audiovisual de Joves

Posted on juny 22, 2010 
Filed Under centres, cinema, festivals

A la pròpia web del festival assenyalen que l’Encontre Audiovisual de Joves, que porta ja quatre anys atorgant premis, és l’únic d’aquestes característiques. Al menys, pensem nosaltres, pel que fa a les dimensions sí es pot considerar com el més important de tot l’estat convocant a la producció audiovisual realitzada a centres educatius. L’Encontre és un espai d’intercanvi d’experiències i inquietuds i ha nodrit de sàvia nova el Festival Internacional Cinema Jove. De fet, la cita ha servit amb anterioritat de llançadera per a directors avui en dia consagrats com Miguel Bardem, Juanma Bajo Ulloa o Carlos Molinero. Nosaltres, compromesos amb la producció audiovisual per tot allò que pensem que comporta en el pla educatiu, assistim fidels a l’encontre sempre que tenim ocasió. És cert que també hem expressat les nostres crítiques al festival i no estem d’acord amb certs plantejaments, especialment en tot allò relacionat amb l’ús de la llengua. Però cada vegada que participem i tenim l’ocasió d’entendre la dimensió del treball realitzat per cadascú dels participants, ens sentim satisfets i convençuts que precisament els encontres mereixen la pena. Sentim certa ràbia per trobar-nos en aquestes dates aixafats per una dinàmica escolar (avaluacions, informes, entrevistes, tancaments,…) que ens fa impossible assistir, cobrir i viure el festival tal i com ens agradaria. Dissabte mateix era un goig veure un saló d’actes del Muvim a gom d’alumnes i altre públic expectant i receptiu a cadascuna de les propostes en un clima sensacional.

Des d’ací no podem més que traslladar el nostre agraïment a l’organització pel treball i l’atenció i l’enhorabona a tots aquells, premiats i no premiats, que heu participat amb les vostres produccions. Fins una nova edició!

http://www.cinemajove.com/noticia.php?id=116&cambiar_idioma=uk

Comentaris

8 Responses to “Premiats a l’Encontre Audiovisual de Joves”

 1. Paco Raga on juny 23rd, 2010 12:28 am

  Enhorabona, guionista. Jo mentre tant llegint-me llibres de Syd Field, repassant seqüències… i és que per a mi que el guió és gairebé TOT en cinema. I tu, de cinema, en saps!

 2. admin on juny 23rd, 2010 1:54 am

  Doncs jo así estic preparant passe d’imatges per a 4t. Bé, pense que el guió només té sentit si després esdevé pel·lícula i aquesta és una manera col·lectiva de reinterpretar el guió.

 3. Francesc J. Lopez on juny 25th, 2010 2:56 am

  Desconnectat del món dels festivals degut a la fi de curs i a la celebració del 25è aniversari de l’EMT de Silla, sort que us tinc a vosaltres que em poseu al dia. Gràcies per la crònica que heu fet al llarg dels darrers dies de l’Encontre de Joves i del festival Cinema Jove.
  Una abraçada

 4. admin on juny 26th, 2010 1:09 pm

  Sempre ens haguera agradat informar millor o almenys viure amb una mica més d’intensitat l’Encontre i el propi festival. Però, ja ho hem dit, el final de curs ens agafa de ple. Una alegria llegir-te per ací!! Una abraçada i seguim en contacte.

 5. fettabsaugung kosten on març 16th, 2012 5:53 am

  Das Ergebnis: Das Fett bleibt, der Frust steigt, das Wohlbefinden sinkt ab. Doch welche Wege gibt es, den ungeliebten Problemzonen für immer den Garaus zu machen?

 6. usmle 1 scores on març 23rd, 2012 7:35 pm

  lawyers in Dallas

 7. port charlotte guy on maig 1st, 2012 5:19 am

  ??? ??? ????? ????? ?????? ?? ??? ??? ?? ?????? ????? . ??? ??????? ????? ?????? ????? ??????? ?????? ??????? ???? ????? ???? ??????? ??? ?????? ??? ??

 8. planchas ghd precio on juliol 25th, 2012 2:03 pm

Leave a Reply