EspaiCinema Magisteri a les Jornades d’Innovació Educativa de la UV

Posted on juny 29, 2010 
Filed Under cinema, educació

El Rectorat de la Universitat de València mantindrà el projecte d’Innovació EspaiCinema per al curs 2010-2011 a Magisteri. AIxí que els seus responsables i dinamitzadors ja estan ideant amb algunes innovacions. EspaiCinema, el blog, té com a funció arreplegar els comentaris a les pel·lícules projectades en el marc d’aquest projecte d’innovació de l’Escola de Magisteri de la Universitat de València. Precisament pel seu caràcter innovador participaran enguany a les Jornades d’Innovació Educativa, que organitza la Universitat de València els dies 8 i 9 de juliol, amb una comunicació sobre el seu projecte el resum de la qual comença així:

Fa vora vint anys, els estudis de les audiències televisives ja estimaven que, al País Valencià, el xiquets i les xiquetes passaven més temps davant la televisió que a l’escola. El temps davant les pantalles s’ha incrementat amb les vídeo-consoles, les plataformes digitals, internet o la telefonia mòbil. També a l’escola les televisions, els projectors de pantalles d’ordinador o les pissarres digitals són cada dia més presents. Preparar els i les estudiants de Magisteri per a aquest món de pantalles no és només instruir-los sobre l’aprofitament dels recursos audiovisuals, sinó també introduir-los en el llenguatge cinematogràfic i encetar una reflexió comuna sobre les possibilitats que, per a l’aprenentatge, obri el món audiovisual. Això és el que hem pretés un grup de professors i professores de l’Escola de Magisteri amb el projecte EspaiCinema. Un grup heterogeni amb professorat de didàctica general, didàctiques específiques, ciències humanes i socials. [+]

Una oportunitat excel·lent doncs perquè conegau de prop un projecte fonamentat en l’entusiasme i l’interés pel cinema com a eina pedagògica. Tot a més en el marc d’unes jornades ben interessants al voltant de la innovació educativa a les quals ens haguera agradat assistir però estarem fora amb el nostre particular projecte.

http://espaicinema.blogspot.com/
http://www.uv.es/udie/trobades.htm

Comentaris

8 Responses to “EspaiCinema Magisteri a les Jornades d’Innovació Educativa de la UV”

 1. fettabsaugung vorher nachher on abril 10th, 2012 2:04 am

  Bietet der Arzt an, mehr als 4 Liter Fett abzusaugen, ist Skepsis geboten. Vier Liter Absaugmenge gelten als Maximum, das auf keinen Fall überschritten werden sollte.

 2. megavideo.com on abril 13th, 2012 9:45 am

  splatter father shares mobile frayne tales behind cron arabesque

 3. Jeffrey Brickman on abril 21st, 2012 6:01 pm

  one day only deals, deal of the day sites, daily deals, deal-a-day stores.

 4. cigars on abril 22nd, 2012 1:56 pm

  Stunning essay, acquired the satisfaction of reading

 5. Elizbeth Janszen on abril 27th, 2012 5:56 pm

  Absolutely pent subject matter, appreciate it for selective information .

 6. tadalafil on juny 7th, 2012 5:52 am

  Erkrankungen aufmerksam zu, Anstalten selbst zu untersuchen oder durch einen:)

 7. plancha del pelo ghd on juliol 25th, 2012 2:03 pm
 8. jscwrcmm on agost 4th, 2012 2:37 am

  ixsusu

Leave a Reply