Ens comuniquem?

Posted on maig 25, 2010 
Filed Under altres

El recent comentari que la nostra companya Pilar Alfonso va deixar a l’apunt anterior, ens ha fet repensar altre aspecte el qual sumem a reflexions anteriors al voltant de la marxa de 400 colps: el de la comunicació amb els nostres lectors (el terme lectors no ens convenç). El comentari de Pilar és ben senzill, un traç, un breu apunt sobre una associació generada a partir del que va llegir. I ahí queda, despertant en nosaltres mateix les ganes de tornar a veure una pel·lícula. Aquest comentari bé pot convertir-se un referent d’interés per altres lectors. És per això que per a nosaltres els comentaris tenen un gran valor doncs, entre d’altres, contribueixen a generar xarxa al voltant del coneixement compartit.

Sabem que cada vegada ens visiten més persones diàriament; de fet aquest mes anem a superar el número de vistants. Així, com és que aquelles persones que ens visiten i que de mitja estan al voltant de quasi dos minuts, no deixen cap comentari? No es tracta tant del desig de saber fefaentment que hi ha algú a l’altre costat del fil, que ja ho sabem (http://www.google.com/analytics/), sinó de saber què pensa o què té ha dir a partir d’allò llegit. Suposem que un mateix es sol frenar a l’hora de comentar per pensar que si ha d’aportar alguna cosa ha de ser interessant o de valor. Per nosaltres no ha de ser necessàriament així.

Amb aquest apunt volem convidar-vos a saber una mica més de vosaltres. Tot i que siga una breu idea, una senzilla aportació, una salutació, un record, un m’has fet pensar en…

Comentaris

14 Responses to “Ens comuniquem?”

 1. Rosana on maig 25th, 2010 6:34 pm

  Hola.
  Jo, com podeu comprobar, continue ací. Fent visites esporàdiques i comentaris més esporàdics. Quan puc i necessite un break (com anomene jo i altra molta gent a les parades de descans en el traball o l´estudi) conecte l´ordinador i a navegar en la xarxa. Però no puc estar tot el dia i apenes puc actualitzar les meues xarxes socials( ja sabem, tuenti). Més ara amb els examens finals i el selectiu que està massa prop. Però de moment estic.

  Fins altra!

 2. admin on maig 25th, 2010 11:51 pm

  Hola Rosana! Precisament tu eres de les persones que d’alguna manera o d’altra sempre estàs ahí, des de l’inici de 400 colps. Mira, ara ens venen a visitar una mitja de 40 persones diàries, que si bé no és molt per al que és internet, sí és interessant dos de miitja també venen a estar al voltant de 2 minuts, el que vol dir que generem contingut d’interés. Així, si la gent no tanca 400 colps de seguida, què els para a deixar tot i que siga un parell de línies? No em demanem més, però pensem que aniria molt bé un poc més de feed-back per generar xarxa i que la comunicació no siga tan unidireccional.

  Ens consta a més que hi ha gent interessada a posar-se en contacte amb nosaltres per diversos motius. Pot ser una qüestió d’un poc més de temps. Bé, que tingues bons resultats i sort amb els teus projectes.

 3. franchise reviews on febrer 15th, 2012 4:43 am

  individuals are insufficient to speak on such topics. To another location. Cheers

 4. horn rimmed glasses on febrer 17th, 2012 3:17 am

  any inflowing postings.

 5. moncler on març 29th, 2012 12:12 am

  alexa rank improve following the alexa toolbar set up

 6. kizi on març 30th, 2012 6:45 pm

  to discuss

 7. מוביל on març 31st, 2012 11:32 am

  Who? here loves the shuffle bot? :D

 8. Issac Maez on abril 4th, 2012 2:09 pm

  Merci garance pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 9. Brooklyn custom window treatment on abril 5th, 2012 12:11 pm

  Smiles through the tears

 10. masonry contractor on abril 7th, 2012 5:37 pm

  Register a domain, search for available domains, renew and transfer domains, and select from a wide variety of domain extensions.

 11. air max 90 on abril 17th, 2012 9:23 pm

  rietty induction snagoff pokey kamma superbe fosdick discommode hangs

 12. Emery Bosold on juny 9th, 2012 1:01 am

  nanon zitamaria froebe Marylinda foundat eaglebauer haeribeny oxidise neeson

 13. planchas ghd baratas on juliol 25th, 2012 2:02 pm
 14. ogrzewanie on juliol 31st, 2012 3:25 pm

  Its uncompromising to note educational and perfect info but here I well-known?

Leave a Reply