Concurs de vídeo: la informàtica és més

Posted on maig 19, 2010 
Filed Under concursos, video

No ens cansarem de dir com ens agrada comprovar que 400 colps és ja considerada una plataforma idònia per donar a conéixer propostes relacionades amb l’audiovisual. I és el que han fet des de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, que via mail ens comuniquen que han creat un concurs de vídeo amb el qual, sota el lema “La informàtica és més” volen ressaltar que la informàtica va més enllà d’allò que veiem. La informàtica ha estat i continua sent el motor de la gran revolució tecnològica i l’avenç cap a la Societat del Coneixement. L’aplicació de les tecnologies de la informació ha fet possible grans millores en el benestar de les persones i el progrés en tots els àmbits. Avui la informàtica és cultura i art, la informàtica és medicina i salut, és administració pública i participació ciutadana, és empresa i economia, és educació, és oci, és esport, és ciència i innovació,…

Amb la proposta conviden als participants a utilitzar el seu mòbil, la seua webcam, la seua càmera i a que ens sorprenguen amb la seua creativitat. El 21 de juny el vídeo més votat serà proclamat guanyador i es durà el premi consistent en: 2 entrades al Festival FIB Heineken i un bonus de 300€ per l’estada. Als enllaços teniu les bases del concurs i un vídeo que ho explica detalladament, el qual podeu veure a la finestra lateral dreta.

http://www.youtube.com/watch?v=b7f4RsMeFNc

http://www.ilovebits.fib.upc.edu/ilovebits/concurs-la-informatica-es-mes.html

Comentaris

6 Responses to “Concurs de vídeo: la informàtica és més”

 1. admin on maig 19th, 2010 3:08 pm

  Paco; pot ser a informàtica de 1r tenen alguna idea i fan alguna cosa?

 2. Paco Raga on maig 19th, 2010 7:38 pm

  Ho plantejarem… de segur que ells encantats si pugueren fer-se amb un premi així!

 3. PITy 2012 on març 16th, 2012 1:49 am

  Do adsense people mind if I publish articles whcih are not copyrighted?

 4. handyortung programm für pc on març 26th, 2012 7:28 pm

  A Review of The HTC Sensation Mobile Phone

 5. Andrew A. Sailer on abril 5th, 2012 7:55 pm

  Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 6. planchas ghd precio on juliol 25th, 2012 2:02 pm

Leave a Reply