La sèrie sk8 de Juan Rayos

Posted on maig 29, 2010 
Filed Under video

Cap de setmana i mostrem alguna de les darreres vídeo-creacions de Juan Rayos. Es tracta d’una sèrie d’exercicis estilístics al voltant de l’skate realitzats sense més pretensió que gaudir i experimentar amb la creació audiovisual. En vuere el primer MOSS Bridge Day ens va atrapar la capacitat per apropar-se al fet estètic d’un esport o activitat com és l’skate. És aquesta qüestió que ens interessa molt de transmetre a l’alumnat interessat en l’audiovisual i allò creatiu: com hi ha persones les quals amb la seua capacitat creativa ens apropen a la realitat de manera molt personal aportant-nos altra mirada. Treballar el ritme amb l’edició, jugant amb el moviment intern dels plans, la cadència de les imatges, buscar textures, colors, músiques o silencis… en la recerca d’un estil propi, una narrativa personal.

MOSS Brigade Day de Juan Rayos a Vimeo.

No és la primera vegada que parlem de l’obra d’un autor del qual hem tingut el plaer de comptar amb la seua col·laboració en la passada edició de l’eacn d’estiu. Ens hem posat de nou en contacte amb ell per veure si ens pot fer arribar algunes línies sobre les característiques tècniques dels vídeos i el procés creatiu. Mentres no deixeu de veure aquestà sèrie, de la qual MOSS Bridge Day és el primer, i altres peces que per nosaltres desperten gran interés.

http://www.juanrayos.com/
http://juanrayos.blogspot.com/

Comentaris

3 Responses to “La sèrie sk8 de Juan Rayos”

  1. ari on maig 29th, 2010 6:28 pm

    on esta el video de bob esponga

    ARIADNA

  2. Juan Rayos ens escriu sobre el seu treball : 400 colps on juliol 5th, 2010 12:16 am

    [...] per les sues darreres creacions en vídeo al voltant de l’skate, les quals ja vos les vàrem presentar a 400 colps, li vàrem demanar si ens escriuria unes línies per explicar-nos alguna cosa al [...]

  3. styler ghd on juliol 25th, 2012 2:02 pm

Leave a Reply