Torna la Polaroid

Posted on març 31, 2010 
Filed Under fotografia

Si ens seguiu al llarg d’aquest temps recordareu que em portat en més d’una ocasió el tema de Polaroid. Al seu moment vàrem anunciar l’adéu a la mítica càmera i poc després el moviment sorgit per poder salvar-la. Si el 8 de febrer de 2008 es va anunciar la fi de la producció de les càmeres instantànies analògiques que venia fabricant des de l’any 1972, aquesta setmana s’ha confirmat que el grup The Impossible Project, el qual va comprar una de les fàbriques on es fabricaven els cartutxos, ha anunciat que reprén la producció de nova pel·lícula per a les velles màquines. De fet, ja es poden comprar via web diferents formats de pel·lícula i models de càmera. I és que els nous fabricants estan convençuts de poder donar funcionalitat a un infinit nombre de càmeres que havien quedat inservibles amb la crisi de la companyia. Ara estarem a l’expectativa de veure l’impacte que tindran els nous llançaments però al menys en aquest temps un bon nombre d’afeccionats a la polaroid de tot el món, podran tornar a gaudir de d’aquest particular format analògic que tantes belles imatges ha donat a la història de la fotografia.

http://www.the-impossible-project.com/

Comentaris

8 Responses to “Torna la Polaroid”

 1. Rosana on març 31st, 2010 3:44 pm

  Que bé! Sempre m´han agradat del polaroids, però he tingut una. Tinc un amic que te dues (no vol regalar-me una), però no pot usar-les perquè no té cartutxos, ni tinta. Se´ls en varen acabar fa temps. I a ell també le agradava molt fer fotos amd les polaroids. :)
  Fins altra.

 2. Paco Raga on març 31st, 2010 10:13 pm

  Una bona notícia. Per sempre: visca la polaroid.

 3. admin on abril 1st, 2010 12:49 pm

  Ja mire d’aconseguir una i estaria molt bé portar-la a l’eacn per fer alguns ‘portraits’.

 4. Paco Raga on abril 2nd, 2010 3:21 am

  Jo tinc una “pola”, va de luxe! El problema és com el que descriu Rosana: no hi ha cartutx…

 5. Cine Nic : 400 colps on maig 2nd, 2010 3:26 am

  [...] no acabar per perdre textures i formats tan presents a la memòria col·lectiva. Així, si fa poc apuntàvem el resorgiment de la polaroid avui vos portem el cas del Cine [...]

 6. Garden-Wizard on abril 19th, 2012 11:29 pm

  Summary:…

  Article Body:…

 7. adult on maig 13th, 2012 10:20 am

  My favorite is the Kids Dark Autism T-Shirt.

 8. Formation r�mun�r�, occultisme et un temple et gloires. on juny 7th, 2012 4:59 pm

  Vous avez toute mes felicitations a propos de ce papier. On en souhaiterait bien toujours plus traite avec tellement de bienseance.

Leave a Reply