Ja tenim la nostra Harinezumi 2

Posted on març 24, 2010 
Filed Under fotografia

Ja la tenim; directament portada de Tòkio. La Harinezumi 2 és una càmera digital, creació de l’estudi japonès Power Shovel, amb lent de plàstic que grava vídeo amb una textura similar al Super8 i fa fotos amb efecte Lomo. A més per a afegir aleatorietat cada 100 còpies l’empresa canvia les dominants de color. Grava amb so, té un macro de 3cm i permet triar entre dues resolucions: 2048×1536 o 1024×768 píxels.

Té l’encant de les càmeres pocket doncs cap al palmell de la ma. La pretensió dels seus creadors està lluny d’oferir una màquina de precisió amb la qual fer fotos nítides i perfectes. La Digital Harinezumi és més aviat una càmera per a divertir-se, per a jugar, per a captar moments especials amb un esperit creatiu buscant textures força evocadores. Ofereix colors més rics, més saturats i més contrast; s’acosta a la pel·lícula Ektachrome. A l’igual que passa amb la fotografia Lomo, la Harinezumi ja té milers de seguidors que han creat grups per a compartir les seues fotos o vídeos en Flickr o Vimeo. Nosaltres ens sumem i ja tenim ganes d’experimentar amb ella.

Comentaris

4 Responses to “Ja tenim la nostra Harinezumi 2”

  1. Megavideo on març 16th, 2012 9:59 am

    It has several raving fans.

  2. Junko on abril 3rd, 2012 2:07 am

    Useful info

  3. tadalafil on juny 26th, 2012 9:17 pm

    mois exiges pour se presenter au baccalaureat), afin quelle vous doint sante:)

  4. planchas ghd precio on juliol 25th, 2012 2:02 pm

Leave a Reply