Cicle Nous realitzadors valencians

Posted on març 26, 2010 
Filed Under cinema

Demà, últim dissabte de mes, torna el cicle dedicat als nous realitzadors valencians, entre la ficció i el documental. En aquesta ocasió es podrà veure Tres peces curtes d’Alfonso Amador, amb la presència del realitzador. La projecció, a partir de les 19.00 h., de segur que resulta d’interés doncs, tal i com informen des de l’Octubre, el cinema apareix en aquests tres treballs de manera diferent. “Todo lo que necesitas para hacer una película” és l’únic dels tres que es planteja des de l’inici, conscientment, com una pel·lícula sobre el cinema. En les altres dues peces, el cine simplement sobrevé. Apareix pel camí. Separats en el temps i realitzats en circumstàncies i amb objectius molt diferents, no deixa de sorprendre que mantinguen una certa unitat temàtica. Contemplant-los junts i amb una certa distància, tots tres comparteixen un origen comú: és un instant que es repeteix cada vegada que comença una pel·lícula. S’apaguen els llums, s’escolta el so del projector que arranca, tothom s’hi acomoda, s’il·lumina la pantalla. La pel·lícula comença. Què n’és de divertit el cine. I, al capdavall, totes les pel·lícules són discursos sobre el cinema, d’una manera o d’altra.

http://www.octubre.cat/activ_fitxa.php?id_activitat=1080

Comentaris

One Response to “Cicle Nous realitzadors valencians”

  1. fettabsaugung on abril 11th, 2012 2:56 pm

    Bei ausgedehnter Erschlaffung muss die Vergrößerung mit einer Straffung kombiniert werden.

Leave a Reply