Després de Zemos98 12ª edició

Posted on març 22, 2010 
Filed Under festivals

Primer apunt post Sevilla. Primer escrit, per intentar recuperar el ritme, després d’haver assistit al llarg de quatre dies a la 12ª edició del Festival Internacional Zemos98. El col·lectiu Zemos98, una vegada a l’any, desplega tot un seguit d’activitats i propostes lligades a una temàtica concreta, fruit del procés de treball en la suma de cada edició, configurant un dels festivals més estimulants de la península. La seua web ja recull els resums i les crítiques d’allò esdevingut en aquesta setmana passada. Hem tingut l’oportunitat de veure espectacles escènics i audiovisuals, concerts, programes de ràdio en directe, projeccions i la presentació del projecte EMBED.at al qual li dedicarem un apunt.

Després d’aquesteos dies de vacances i aprenentatge, tornem.

http://www.flickr.com/photos/julioalbarran/sets/72157623476568027/

Comentaris

One Response to “Després de Zemos98 12ª edició”

  1. Criselda Culajay on juny 8th, 2012 1:26 pm

    Amazing designs!! Love them !!

Leave a Reply