Estarem al festival zemos98

Posted on març 16, 2010 
Filed Under festivals

Ja som en vacances de falles i pensem aprofitar-les amb nous aires i noves, o no tan noves, propostes. Ja l’any passat ens quedàrem amb moltes ganes de poder assistir al simposio Educació Expandida organitzat al festival de ZEMOS98 i enguany volem fer valdre la coincidència amb la festa fallera. ZEMOS98 – Gestió Creatiu Cultural, és un equip d’investigació/divulgació que treballa per projectes i que es relaciona transversalment amb moltes paraules clau que al·ludeixen a les diferents cèl·lules en les quals s’estructura. Les cèl·lules de treball poden ser internes (d’organització, gestió, manteniment, creació, etc.) i externes (de serveis). Les cèl·lules externes, és a dir, amb les quals presten serveis, són Programació Cultural, Comunicació, Educació i Audiovisual. El seu projecte estrella és el Festival Internacional ZEMOS98, una trobada anual que se celebra a Sevilla i que és referent en educomunicació, concerts audiovisuals, experimentació cultural i noves formes narratives audiovisuals. Allí hi serem des d’avui i vos anirem informant puntualment. Ací i ara senzillament desitjar-vos uns bons dies des descans i gaudi.

http://festival.zemos98.org/
http://www.zemos98.org/

Comentaris

6 Responses to “Estarem al festival zemos98”

 1. digg on febrer 17th, 2012 7:43 am

  , , . . .

 2. biery amazon on febrer 18th, 2012 11:54 pm

  apor obstruction fleischer nuisance brooks locker lofgren psalms Prissie

 3. bridesmaid dresses 2011 on març 16th, 2012 9:58 am

  One of the main factors is the color of the leggings. Dark colors are the most popular but is also possible to find something in a lighter color.

 4. Cherly Apt on març 31st, 2012 11:36 pm

  Sweet web site, super design, rattling clean and utilise pleasant.

 5. 青汁 on abril 5th, 2012 2:16 am

  青汁

 6. Kimber Faulkingham on juny 11th, 2012 11:21 am

  A VPS can also be the suitable answer for a lot of industry organizations.

Leave a Reply