Ara sí, trobada amb Agustín Díaz Yanes

Posted on febrer 27, 2010 
Filed Under cinema

Després d’un primer ajornament, sembla que efectivament estan a punt de començar les Trobades amb gent del cinema. Aquesta és una magnífica iniciativa de l’Aula de Cinema de la Universitat de València on es proposa una nova forma de veure el cinema des de dintre. Així, durant tot l’any seran convidats professionals del cinema perquè parlen amb el públic sobre la seua obra i sobre com fan el seu treball. Directors, actors, guionistes, directors de fotografia, productors, hi participaran en aquestes trobades que comencen a Agustín Díaz Yanes com a primer convidat. Els engranatges de la direcció cinematogràfica, el tracte amb els actors, com es roda una pel·lícula,.. seran tema d’un col·loqui que estarà moderat per Enrique Bordería, professor de Periodisme en la Universitat de València i crític cinematogràfic.

400 colps hi assistirà i vos animem a que si teniu pensat acudir a l’encontre ens ho comuniqueu i així podrem fer la nostra trobada particular. De ben segur que serà realment interessant.

divendres 5 de març | 18.00 h. | Centre Cultural La Nau (C/ Universitat, 2)

[recordeu que aquesta vesprada, a les 19.00 h. al Centre Octubre, assistirem a la projecció de "Cos mortal" (Antoni Sendra) dins del Cicle Nous realitzadors valencians: entre la ficció i el documental]

Comentaris

5 Responses to “Ara sí, trobada amb Agustín Díaz Yanes”

 1. handyortung kostenlos chip on març 26th, 2012 8:26 pm

  Mobile phone contracts deals Reach The Unreachable

 2. 青汁 on abril 4th, 2012 8:04 pm

  青汁

 3. fettabsaugung kosten on abril 11th, 2012 2:58 pm

  Die Korrekturoperation besteht aus der Distanz von Drüsen- und Fettmasse sowie überschüssiger Haut zumal Straffung der Brust mit Neupositionierung des Brustwarzenhof-Komplexes.

 4. Birthday Party Clowns Queens on abril 14th, 2012 6:37 pm

  enormous region for stocking the substantial volume of items, the Wholesale Common

 5. san diego awnings on abril 16th, 2012 2:13 am

  One of my favorite posts.

Leave a Reply