Comencen els Tirant Avant amb els premis escolars

Posted on febrer 23, 2010 
Filed Under cinema, festivals

Avui comencen els Tirant Avant. I ho fan amb l’acte d’innauguració que tindrà lloc a l’IVAM, a les 19.00 h. Al mateix tindrà lloc el lliurament de guardons dels Tirant Avant Escolar. Ja sabeu perquè així informen a la web, que fruit de l’esperit i l’experiència de les onze edicions dels PREMIS TIRANT a la Indústria Audiovisual Valenciana, i amb la voluntat de crear un pont entre la producció tradicional i els nous formats i noves formes d’expressió audiovisual i cinematogràfica, naix el TIRANT AVANT. Festival de l’Audiovisual i les Noves Tecnologies, organitzat per l’Agència d’Informació, Formació i Foment de l’Audiovisual (l’aiffa), amb el suport de Tatzen Gestió i Producció d’Audiovisual, Feets Gestió de Projectes i Metadisseny.

A tots els que heu participat als Tirant Avant Escolar, enhorabona una vegada més perquè és un premi per tots poder conéixer i compartir aquells projectes que al voltant de l’audiovisual porteu a terme als centres educatius.

http://www.tirantavant.com/

Comentaris

One Response to “Comencen els Tirant Avant amb els premis escolars”

  1. floor cleaning harrisburg on maig 12th, 2012 2:36 pm

    One of my favorite posts.

Leave a Reply