Seguim!

Posted on febrer 22, 2010 
Filed Under altres

Comencem la setmana fent balanç de l’anterior o repassant algunes qüestions que volem comentar. Per un costat la nit de dissabte vàrem gaudir de la Nit d’Escola Valenciana, un dels actes, festiu i vertebrador, que intenta fer veure a la societat d’aquest país que l’ensenyament en valecià és una aposta pel futur i obri la porta a altres llengües. Per altre costat comunicar-vos que en breu aportarem la nostra col·laboració a AulaMèdia. En l’horitzó tenen pensat treure un número d’experiències i ja conten amb la nostra participació. A més, per al següent número de març preparen un recull d’opinions de diferents sectors sobre l’Educació en Comunicació,… i troben a faltar professorat. Així que, què en penseu? Quin creieu que és l’estat actual de l’educació en comunicació? Penseu que és necessari establir una assignatura en el marc curricular amb tot allò que suposa: currículum, programacions, avaluació,…? Per enriquir la reflexió i el debat, vos deixem baix l’enllaç al manifest per l’Educació en Comunicació.

Per últim, recordar-vos que continuem mostrant les vídeocreacions que a partir d’una peça musical de 40 segons, varen crear alguns dels alumnes participants en la darrera edició de l’eacn. Aquestos dies podeu veure “Flash”, l’opció de Pau Baquero (4t d’ESO d’escolagavina) qui ja ha col·laborat en anteriors ocasions precisament amb les seues aportacions a la secció la seqüència de la setmana.

http://www.aulamedia.org/manifest/

Comentaris

One Response to “Seguim!”

  1. ako email on juliol 18th, 2012 9:53 pm

    Finde nette Singles ab 50

Leave a Reply