Cicle: Nous realitzadors valencians, entre la ficció i el documental

Posted on febrer 26, 2010 
Filed Under cinema

Atenció a la més que interessant proposta que continua aquest cap de setmana al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València. Es tracta del cicle cinematogràfic on es presenta el treball d’alguns dels nous realitzadors valencians que han aparegut recentment, amb interessos comuns en l’exploració de les fronteres entre la ficció i el documental, així com en l’apropament fílmic a l’us popular de la llengua, els canvis en el territori i la ciutat i l’esdevenir de la nostra cultura. Hi haurà -com continuen informant a la web de l’octubre- però, dues excepcions: el documental que va iniciar el cicle el passat gener, “Castigats”, lligat a l’exposició La Derrota, i “Petit Indi”, darrer treball de Marc Recha, un cineasta ja consagrat, que presentarà la seua pel·lícula en el marc de les Jornades sobre Territori del mes de maig.

Els passes aniran seguits d’un debat amb el realitzador i altres convidats, i tindran lloc el darrer dissabte de cada mes entre gener i juliol (excepte abril) a les 19.00h. en el saló d’actes.

27 de febrer: “Cos mortal” (Antoni Sendra i Carles Chiner)
27 de març: “Cinema dins del cinema” (Alfonso Amador)
29 de maig: “Petit indi” (Marc Recha)
26 de juny: “Esquivar i pegar” (Adan Aliaga)
03 de juliol: “Trànsits” (Miguel Àngel Baixauli i Ximo Rojo)

Pot ser per aquest dissabte vinent resulta un poc precipitat realitzar una convocatòria per tal de trobar-nos els asidus a 400 colps. Ara bé, nosaltres molt segurament hi serem per poder veure de nou a Antoni Sendra amb qui ja vàrem entablir una grata col·laboració al desembre. Vos animem a assistir i poder gaudir d’aquesta trobada cinematogràfica i més en concret de la suggerent “Cos mortal”.

http://www.octubre.cat/

Comentaris

6 Responses to “Cicle: Nous realitzadors valencians, entre la ficció i el documental”

 1. “Cos mortal” a l’Octubre : 400 colps on febrer 28th, 2010 2:21 am

  [...] La projecció, al Centre Octubre, estava enmarcada dins el cicle Nous realitzadors valencians, entre la ficció i el documental, coordinat per Miquel Àngel Baixauli. La pel·lícula va ser presentada pels realitzadors i dos dels actors protagonistes, i posteriorment es va establir un interessant col·loqui junt al propi Miquel Àngel i el públic. Miquel Àngel va remarcar la necessitat de generar espais de col·laboració entre realitzadors, gent propera al cinema, públic… Cinema entés, més enllà de la imatge d’estrelles i glamour, com a feina que desenvolupa qüestions simbòliques sobre què som com a poble i com a persones. Com que nosaltres ens sentim molt identificats amb aquest plantejament, dins les nostres possibilitats hem volgut col·laborar, deixar constància i animar-vos a no perdre la pista de “Cos mortal” i assistir al que queda de cicle. [...]

 2. parkave coffee on febrer 18th, 2012 11:29 pm

  indian lifestyle

 3. 青汁 on abril 4th, 2012 5:49 pm

  青汁

 4. fettabsaugen preise on abril 11th, 2012 2:59 pm

  Vorwiegend werden heute tropfenförmige oder partie Silikon-Gel-Implantate verwendet, mit denen die Spezialisten die Brust geteilt rein Form erwirtschaften.

 5. Aziza on maig 22nd, 2012 5:27 pm

  Tout � chacun en r�clame surtout plus avec tellement de malice.

 6. swimming exercises on juny 17th, 2012 1:53 am

  Real superb information can be found on site.

Leave a Reply