Recordeu, FIC-CAT 2010

Posted on gener 31, 2010 
Filed Under cinema, festivals

Ens ha escrit Antonio Barrero del comité organitzador per recordar-nos que fins a l’1 d’abril podem formalitzar la inscripció d’obres per al FIC-CAT 2010.

El FIC-CAT és una iniciativa de l’àmbit cinematogràfic que vol posar a l’abast dels i de les cineastes l’oportunitat de projectar les seues pel·lícules, de compartir experiències i d’incentivar la creació en català. En aquest sentit el FIC-CAT va adreçat, sobretot, als realitzadors i a les realitzadores joves que tinguin propostes creatives, arriscades i innovadores. El Festival, pioner a Catalunya, vol obrir-se camí i consolidar-se en la recerca de nous valors i nous llenguatges audiovisuals, i alhora, vol ser un referent de modernitat i d’investigació en les noves tecnologies audiovisuals,… un aparador de l’audiovisual en català per als creadors i creadores de casa i de tot el món.

A més el festival compta amb una secció per a centres educatius adreçada a alumnes de primària i de secundària, en qualsevol gènere i format, a títol individual o col·lectiu. Antonio ens convida a la participació així que ara que estem presentant obres per als Tirant Avant podem aprofitar la inèrcia d’inscripció i fer-ho també per al FIC-CAT 2010. Animeu-vos.

http://www.fic-cat.cat/

Comentaris

7 Responses to “Recordeu, FIC-CAT 2010”

 1. parkave coffee on febrer 18th, 2012 9:22 pm

  indian lifestyle

 2. 青汁 on abril 4th, 2012 1:59 am

  青汁

 3. fettabsaugung erfahrung on abril 10th, 2012 9:53 pm

  Eine raue Äußeres gewährt eine bessere Integration rein das Stoff zumal verhindert ein Verrutschen.

 4. awnings los angeles on abril 16th, 2012 2:27 am

  I’m impressed, I must say.

 5. ca juvenile attorney on abril 27th, 2012 2:57 am

  Rose is a kings of Flower,I love rose. HEART TOUCHING ROSES……………..

 6. Carson Schumacher on maig 30th, 2012 3:22 pm

  Football betting by players.

 7. weddings dress on juny 6th, 2012 9:45 am

  please let me see them.

Leave a Reply