Trobada amb Agustín Díaz Yanes

Posted on gener 28, 2010 
Filed Under cinema

Recordem, ja ho vàrem publicar amb anterioritat, que l’Aula de Cinema de la Universitat de València posa en marxa una nova i interessant activitat: Trobades amb gent del cinema. En què consisteix? Senzill, es tracta de diverses trobades que, al llarg de l’any, ens acostaran al treball de reconeguts professionals del món del cinema. El primer encontre serà amb el realitzador Agustín Díaz Yanes (en la imatge) director de llargmetratges com “Sólo quiero caminar”, “Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto” o “Alatriste”. El col·loqui estarà moderat per Enrique Borderia, professor de periodisme a la Universitat de València i crític cinematogràfic.

400 colps tenia ben apuntat a l’agenda l’encontre, però a la mateixa hora haurem d’assistir a una reunió convocada per aclarir i millorar l’administració de la xarxa ning d’1entretants. Teníem moltes ganes d’assistir i pot ser trobar-nos a més amb vosaltres. Haurà de ser més avant. De totes formes pensem que aquell que puga assistir no s’hauria de perdre una cita com aquesta on es parlarà dels engranatges de la direcció cinematogràfica, el tracte amb els actors, com es roda una pel·lícula, etc.

Tot a partir de les 18.00 h. a l’Aula Magna de La Nau de la Universitat de València (Carrer de la Universitat, 2), amb entrada gratuïta i aforament limitat.

http://www.uv.es/cultura/v/docs/actcinema.htm

Comentaris

5 Responses to “Trobada amb Agustín Díaz Yanes”

 1. Joan Garcés Barrera on gener 28th, 2010 9:13 pm

  Jordi!

  Tinc classe d’Economía des de les 18.35 fins a les 20.00, que vaig per la vesprada dilluns, dimecres i divendres! De totes formes este dilluns passat i el dimecres no ha vingut el professor perquè estava de baixa, demà pel matí
  preguntaré a vore si hi ha classe per la vesprada o encara està de baixa.
  Si no tinc classe si que aniré!
  Ja et dic alguna cosa!

  PD: No sé que passa que el correu, me torna els correus que envie a 400 colps diu que hi ha un error!

  Agurr!seguim!

 2. admin on gener 28th, 2010 10:11 pm

  El tema del correu és extrany perquè sí que m’està entrant d’altres persones, prova a veure un parell de vegades i si és que no, consultaré a veure si estiguera actuant alguna mena de filtre nostre.

  Sort que tindràs si pots anar. Jo estaré una reunió que m’interessa però em sap fatal no poder anar. A veure si per a la propera persona que porten montem una quedada 400 colps.

  Una abraçada.

 3. Pilar Alfonso on gener 29th, 2010 7:29 pm

  Ei!!! S’ha anul.lat l’activitat.

 4. bicicletas estaticas on març 31st, 2012 8:55 pm

  ive tryeed going to settings and using the id and password thing didn’t work.. any advice? new here?. bestr egards.

 5. fett absaugen on abril 10th, 2012 2:07 am

  Die Korrekturoperation besteht aus der Weite von Drüsen- ansonsten Fettmasse sowie überschüssiger Haut des weiteren Straffung der Brust mit Neupositionierung des Brustwarzenhof-Komplexes.

Leave a Reply