Tots a la manifestació pel Cabanyal!

Posted on gener 24, 2010 
Filed Under altres

Internet ja ha generat noves formes de fer política. Xarxa i web social cada vegada més necessàries quan la classe política que ens goberna juga a altres coses i es mostra inoperant. Joan Fuster déia que tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres. Cadascú assumeix els seus compromisos i al nostre parer és a l’àmbit més proper on realment podem dur a terme accions per construir una societat millor, al menys sota els nostre paràmetres. A 400 colps procurem no perdre de vista aquest principi; educació, audiovisual, llengua. Però ara és el moment d’aturar-nos en la nostra activitat habitual per fer costat a un col·lectiu de persones que lluiten per la supervivència del seu barri, que també és el nostre i patrimoni cultural de tots. No ens entra en el cap el despreci del nostres gobernants cap a elements vius i de gran valor de la nostra cultura. En quina ciutat europea, moderna i civilitzada, seria concebible aquesta salvatjada que pretenen cometre? Ara més que mai és el moment de fer política en el sentit més estricte; fer polis, ciutat, comunitat. Volem un barri, una ciutat, a mesura de les persones i no dels interessos econòmics més fagocitadors. És el moment de detindre la barbàrie devastadora, l’ubanisme pervers. Està a les nostres mans. Mobilitzem-nos. Diumenge 31, a les 12.00 h., hi serem al Cabanyal a la gran manifestació convocada. Ens esperen, a tots. Salvem el Cabanyal!!

http://www.cabanyal.com/

Comentaris

3 Responses to “Tots a la manifestació pel Cabanyal!”

  1. admin on gener 24th, 2010 3:47 pm

    Animeu-vos a deixar els vostres comentaris de suport. Salvem el Cabanyal!!

  2. Paco Raga on gener 24th, 2010 11:13 pm

    Sempre que siga salvar, cal salvar. El Cabanyal és un dels escenaris de la meua infantesa i adolescència. Sé que no sóc racional ni objectiu. Els meus motius per resistir-me a la desaparició del Cabanyal són, diguem-ho així, egoïstes. I què? Ja me’n farte que la rapinya planege pel meu país i arramble amb tot el que li parega.

  3. sneakers isabel marrant on maig 8th, 2012 5:52 pm

    Hi! Comfortable post!

Leave a Reply