DATUM

Posted on gener 14, 2021 
Filed Under recursos, video

D’entre les tantes persones i entitats amb que ens retroben de nou, en aquest no tan nou camí, hi ha aquelles amb les quals sentim que la distància i el temps no han fet minvar l’afecte, el detall, la complicitat. I així ho sentim amb els companys d’AulaMèdia i especialment amb el seu coordinador Francesc-Josep Deó. De seguida Francesc ens ha tornat a contactar per animar-nos i com que entén a la perfecció el valor de les sinèrgies en xarxa, la cooperació, s’ha posat a compartir i proposar. I recentment ens informa que ja es pot veure el tràiler del més que interessant projecte DATUM.

DATUM analitza i explica de manera ben necessària la qüestió de les dades, la tecnologia i els drets digitals. Però a més, DATUM és la feina avançada per a tants mestres, tutores, tutors… que comprenguen la necessitat d’analitzar-ho i explicar-ho també a les aules. El treball és coproduït conjuntament amb la cooperativa La Productora amb la participació de Karma PeiróCecilia Bayo i Gerard Vilanova, i el suport d’1entretants,Acicom,Encontre.cat de Mallorca, i més d’un centenar de “protectors” i “protectores” que han fet possible aquest projecte. I com que el DVD hauria de tenir un lloc preferent a les prestatgeries de tantes tutories d’escoles i instituts ací vos deixem l’enllaç (fàcil!) per poder adquirir-lo:

http://www.aulamedia.org/wordpress/2020/12/dvddatum/

Comentaris

One Response to “DATUM”

  1. w88play on juliol 30th, 2021 3:43 pm

    w88play…

    DATUM : 400 colps…

Leave a Reply