Avui finalitza l’Inquiet 09

Posted on novembre 28, 2009 
Filed Under festivals, Secció Inquieta

Avui, dins unes hores, lloc la gala de cloenda del 5é Festival de Cinema en Valencià de Picassent, Inquiet en la seua edició de 2009. A l’acte, que tindrà lloc a la Casa de Cultura de Picassent, assistiran un fum de representats de totes les obres participants de les diferents seccions del Festival. La gala tindrà com a protagonista a Ferran Torrent figura essencial de l’inquiet 2009 que rebrà el premi Mostra. L’acte estarà presentat per Verónica Andrés i dirigit per Roberto García i en ell se entregaran els premis a les diferents seccions i categories. Des de 400 colps no podem més que felicitar de nou a l’organització per l’excel·lent treball realitzat i desitjar que aquest festival puga gaudir de tan bona salut, amb ajut de tots, per molt anys. L’any vinent tornarem si cal, més inquiets.

http://www.inquiet.org/

Comentaris

4 Responses to “Avui finalitza l’Inquiet 09”

  1. Paco Raga on novembre 29th, 2009 3:53 am

    La veritat ha sigut un acte lleuger, amb humor i dinàmica. M’ha agradat molt retrobar-me a tants amics i amigues i, molt en especial els amics del bloc 400 colps, i posar rostre humà a persones com Rosana. I ja que estem aprofite per donar l’Enhorabona a Pilar i a tots els alumnes del Faustí Barberà per que el seu magnífic treball s’ha vist reconegut!

  2. admin on novembre 29th, 2009 4:33 am

    No saps Paco com m’haguera agradat poder compartir aquest any eixos moments. Pense que hem de trobar d’altres per poder trobar-nos.

    Una abraçada

Leave a Reply