L’última programació

Posted on novembre 27, 2017 
Filed Under cinema

tancament-arago-cinema

‘Aquesta és la programació 104 i última. Fins al dia 29 mantenim la programació habitual i el dimecres 29 tindrem dos esdeveniments. Per al dijous 30 prepararem alguna cosa especial. Ja vos explicarem… Esperem veure-vos aquests dies en alguna de les pel·lis programades que encara no heu vist. O en algun dels esdeveniments de dimecres. O dijous. Gràcies pel vostre suport i companyia. Una abraçada’.

Amb aquest missatge enviat per La cinemista certificàvem de manera oficial una notícia que més que ens coste de creure, en fa mal. Que els Aragó Cinema tanquen just després de dos anys bregant per ampliar l’oferta de cinema de qualitat a la ciutat de València. Ironies del destí o simple casualitat tot just tal dia com hui però de fa dos anys publicàvem que teníem motius per celebrar. Ara tot el contrari. Temps dolents per a la lírica i pel cinema? És cert que han canviat notablement els hàbits de consum audiovisual especialment sota la influència d’internet i l’aparició de fenòmens com les sèries on-line cienmatogràfico-televisives. Però, si no ens equivoquem, sembla que recentment ha augmentat la taquilla de les sales més comercials. Per tant, que porta al tancament d’una proposta que parteix de la possibilitat de veure cinema de qualitat a preus molt competitius per un diversitat de públic? La pregunta és oberta mentres tanquen cinemes.

Comentaris

Leave a Reply