Material de somnis, 30 anys de Filmoteca

Posted on novembre 9, 2017 
Filed Under cinema, exposicions

material-somnis

Des de la dècada dels trenta al segle XX, les filmoteques han sigut els organismes responsables de protegir, restaurar i custodiar el patrimoni cinematogràfic. La nostra, la Filmoteca Valenciana arriba al seu trentè aniversari i per celebrar-ho ha organitzat aquesta exposiciò. Material de somnis reuneix en un espai comú, una selecció del patrimoni fílmic del que la Filmoteca valenciana és dipositària. Cartells, programes de mà, originals d’escenografies, guions, correspondència, fotografies, bibliografia i hemeroteca antigues, càmeres, projectors, mostres de les pel·lícules restaurades i les publicacions pròpies. Una mostra de tot un fons imprescindible per al patrimoni cultural del poble valencià que ensenya no solament un quefer estètic i cultural sinó també la història mateixa de la cultura popular i les seues modes. La memòria col·lectiva dels pobles.

La mostra que està organitzada per la Direcció d’audiovisuals i cinematografia, Institut Valencià de Cultura, Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València i Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, i comissariada per Nieves López – Menchero Martínez, es podrà visitar amb entrada lliure fins el 25 de febrer en els següent horaris: de dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores; diumenge i festius, de 10:00 a 14:00 hores (dilluns tancat).

Més informació

Comentaris

Leave a Reply