Cicle de dedicat a Frank Zappa

Posted on octubre 30, 2009 
Filed Under cinema

El proper 5 de novembre s’iniciarà al Col·legi Major Luis Vives de València un cicle de pel·lícules sobre Frank Zappa. Zappa no només va ser un dels músics més creatius i iconoclastes del rock. Tot i ser la seua faceta menys coeguda, també va desenvolupar una intensa obra audiovisual. L’Aula de Cinema de la Universitat de València presenta, en un cicle integral, les vuit pel·lícules que va dirigir. Especial atenció mereix la projecció del dissabte 21 a les 19.00 doncs serà presentada pel Gran Wyoming a qui a més se’l podrà veure en concret amb els Insolventes i el trombó oZcar McCuenca. Així doncs, una bona ocasió per descobrir de nou la vigència d’un músic únic com Zappa en la història del rock. Les seues pel·lícules constitueixen un document imprescindible per a comprendre millor la història i el fenomen del rock. A través de les seues reflexions sobre la indústria cultural, es pot entendre millor les tensions que ha de suportar un músic que decideix desenvolupar una obra pròpia al marge de les modes del moment com va ser el cas del propi Zappa. Podeu trobar aquesta i més informació al blog Zapping Your Eyes que Manuel de la Fuente li dedica al músic.

http://www.uv.es/cultura/v/docs/actcinema

Comentaris

3 Responses to “Cicle de dedicat a Frank Zappa”

  1. injury attorney on març 16th, 2012 7:37 am

    Keep functioning ,splendid job!

  2. party clowns in brooklyn on abril 25th, 2012 12:51 am

    Franklin & Marshall Pas Cher Boutique en ligne Pitch up for trade a vendre franklin marshall femme,franklin marshall pas cher.Bienvenue aux magasins de franklin et marshall.Nous sommes un detaillant de Franklin & Marshall. Les marchandisese que nous vendons sont authentiques et avec la qualite superbe. Tous les vetement sont brodes avec la signature sur la poitrine, ce qui est facile played exposed vous de les reconnaitre. Nous sommes maintenant a votre awry avec un prix le added competitif. Saisir la gamble!Franklin & Marshall Sets Vente a bas prix, Franklin Marshall vente en ligne, Retrouvez toutes les nouveautes FRANKLIN and MARSHALL, et les nouvelles collections des grandes marques. Livraison 48h gratuite.

  3. wedding dresses wang on maig 30th, 2012 9:34 am

    One of the main factors is the color of the leggings. Dark colors are the most popular but is also possible to find something in a lighter color.

Leave a Reply