Jornada de portes obertes a l’IVAC

Posted on octubre 27, 2009 
Filed Under cinema

L’Institut Valencià de l’Audiovisual i la Cinematografia de la Generalitat Valenciana ha organitzat per avui dimarts una jornada de portes obertes amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Aquesta serà una jornada orientada a posar en valor aquest llegat. Dins dels actes per aquesta celebració, l’IVAC ha decidit que les entrades per a totes les sessions d’aquesta jornada siguen gratuïtes. Així mateix, amb cada entrada l’espectador tindrà dret a un llibre editat per La Filmoteca, a triar entre una àmplia varietat de títols de les seues diferents col·leccions. En total, està previst lliurar més de 700 exemplars. Per exemple s’oferiran 50 exemplars de sis nombres de la revista ‘Arxius de la Filmoteca’, entre d’altres publicacions.

http://www.ivac-lafilmoteca.es/

Comentaris

Leave a Reply