Miniput a València

Posted on març 8, 2017 
Filed Under televisió

miniput-vlc-17

El Miniput torna a València. El Miniput és la Mostra de Televisió de Qualitat de Barcelona i que es celebra des de 1994. Una selecció dels programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l’any, projectats a la International Public Television Conference · Input. L’organització del Miniput Barcelona cedeix a l’Ivam part de la seua programació i la mostra torna a València en versió reduïda. Es seguirà la mateixa filosofia i estructura de la mostra de Barcelona: durant tot un dia es projectaran alguns dels millors programes emesos en televisions públiques d’arreu del món, i es dedicarà temps a l’anàlisi i el debat sobre la funció de la televisió pública. A més, s’inclouran al llarg de la programació una sèrie de píndoles que mostren continguts que productores d’arreu del País Valencià han fet recentment. Fragments de programes, curtmetratges i tràilers de gèneres diversos, produccions actuals d’un sector audiovisual valencià que, malgrat tot, continua treballant.

Amb la projecció d’una programació internacional i de continguts locals, com a punt de partida propositiu, es vol contribuir al debat sobre la nova televisió pública valenciana. La mostra es celebrarà al saló d’actes de l’Ivam, des de les 11 fins a les 19:30, el dissabte 11 de març, amb accés gratuït. València serà, de nou, l’escenari de mostra, debat, i trobada de persones interessades en la televisió pública de qualitat d’arreu del món. En l’organització de la mostra a València col·laboren Barret Cooperativa Valenciana i el departament de Ta. dels Llenguatges i CC. de la Comunicació de la UV, amb la col·laboració d’Avant · Associació valenciana d’empreses de producció audiovisual i productors independents.

Comentaris

Leave a Reply