delicious de 400 colps

Posted on octubre 27, 2009 
Filed Under altres

delicious és un servei de gestió d’adreces d’interès socials a través del web. Permet pujar a la xarxa les adreces d’interès, que clàssicament s’emmagatzemaven des del navegador localment a l’ordinador, de manera que són consultables a través d’Internet i no només en local. També en facilita la categorització amb paraules clau (etiquetes), fet que n’agilita la localització. Però no tan sols permet agrupar-les i etiquetar-les, sinó també compartir-les amb altres usuaris del servei i així conèixer qui (i quanta gent) ha desat un determinat enllaç.

El seu èxit possiblement rau en la senzillesa de la seua interfície, en emprar un llenguatge HTML molt senzill i un sistema d’URL llegible. A més, posseïx un servei flexible de sindicació web mitjançant RSS i un codi API bastant potent que permet fer ràpidament aplicacions que treballin amb del.icio.us.

Doncs a 400 colps ja hem generat el nostre propi delicious. És cert que tenim una secció d’enllaços pensem que ben completa i que procurem anar farcint a poc a poc. Al mateix temps, delicious ens permet anar més enllà a l’hora de marcar no només pàgines o blocs d’interés sinó articles, notícies,… De moment estem marcant pàgines i blogs però en breu començarem a afegir-ne articles i d’altres. S’admiteixen suggerències.

http://delicious.com/400colps

Comentaris

One Response to “delicious de 400 colps”

  1. Grass Fed Tenderloin on juliol 30th, 2012 4:14 pm

    I besides believe therefore , perfectly composed post! .

Leave a Reply