96 159 05 94 — correuclickedu

DISSABTE: DIA INTENS, SENS DUBTE -I PER SORT, ASSOLELLAT!

DISSABTE: DIA INTENS, SENS DUBTE -I PER SORT, ASSOLELLAT!
17/12/2017 Loli Company

El bon oratge va acompanyar totes i cadascuna de les cançons del matí. I les converses al pati, el dinar en bona companyia. Hem de felicitar Abel, Ferran i Paco pel treball fet amb els alumnes, al matí amb el concert i a la vesprada amb eixa revisió de Blasco Ibáñez carregada d’humor, d’història i de literatura. I què n’hem de dir, d’eixes paraules carregades d’experiència i d’afecte, que la nostra gent gran ens va transmetre.

A la nit vam fer acte de presència en el lliurament del 37é Premi de Narrativa Enric Valor, al Centre Cultural de Picanya. La revolta d’Adam, de Lourdes Boïgues, ha estat l’obra guanyadora. És el segon cop que l’autora guanya el guardó: l’anterior va ser el 2007 amb El secret de Caterina Cremec.

Som a dilluns: encetem i gairebé tanquem el trimestre: informes, carpetes de treballs, planificació del que ha de venir… No ens avorrirem aquesta setmana. De moment, les imatges de la festa us recordaran allò viscut dissabte. Gaudiu-les i si en teniu més, envieu-nos-les a info@escolagavina.cat.