objectius

400 colps és un dispositiu entre dos àmbits, l’educació i l’audiovisual, per fomentar la participació i generar xarxa. Ara mateix la seua cara visible és el blog 400 colps | altres narratives dins i fora de l’escola

Aquest bloc pretén ser un nexe entre els diferents projectes audiovisuals que es desenvolupen als centres escolars. Una plataforma d’intercanvi i coneixement d’aquelles iniciatives que estan realitzant els alumnes de diferents nivells al llarg del nostre territori.

A més volem apropar la cultura audiovisual en totes les seues manifestacions a l’alumnat de secundària. Volem ser un punt de referència i informació d’aquelles activitats relacionades amb l’audiovisual (festivals, tallers, espais web,…) Volem donar a conéixer altres mirades sobre el món, estimular la creativitat i fomentar la capacitat de crítica constructiva front als missatges en el món dels mèdia.

400 colps vol ser un espai de construcció col·lectiva a partir de les aportacions que des dels centres escolars i altres entitats o particulars es vagen realitzant. Així doncs, us animem a fer-nos arribar les vostres notícies i aportacions.