Mirem i fem cinema, quarta edició

Posted on gener 9, 2017 
Filed Under cinema, educació, festivals

mirem-i-fem-17-a

Benvolguts i benvolgudes mestres:

Ja som al nou any i en girar el cantó de les vacances albirem una nova edició de la MICE · Mostra Internacional de Cinema Educatiu. I serà que per quart any consecutiu que en el marc de la MICE, Mirem i fem cinema mira de proposar-se com a l’espai de trobada per al professorat al voltant de l’educació audiovisual. Si feu cinema en alguna de les diferents etapes educatives o senzillament si vos interessa l’educació audiovisual, vos proposem un punt de trobada per conèixer-nos i intercanviar reflexions, inquietuds i propostes.

En aquesta nova edició en el marc de la mice 2017 comptarem de nou amb la presència de mestres amb llarga experiència i de responsables d’iniciatives de referència com Cinescola o AulaMèdia. La sessió tindrà lloc el divendres 24 de febrer de 19.00 a 21.00 h. en el Tetare El Musical del Cabanyal a València. L’accés és lliure però si vos agraïm que si penseu participar-hi, ens feu un mail de retorn per confirmar-ho i així sabrem amb quin aforament aproximat comptarem [400colps@escolagavina.cat]

Moltes gràcies d’avantmà pel vostre interés i la vostra col·laboració.
Una cordial salutació.

@400colps

Comentaris

3 Responses to “Mirem i fem cinema, quarta edició”

  1. Educació en Comunicació: Present i Futur : 400 colps on gener 10th, 2017 10:38 am

    [...] a l’apunt anterior que en la quarta edició del Mirem i fem cinema, compaterem, a més de professorat amb experiència contrastada, amb els responsables [...]

  2. Mirem i fem cinema : 400 colps on febrer 23rd, 2017 11:04 pm

    [...] què fem cinema a les escoles i institus? Mirem i fem cinema · espai de trobada al voltant de l’educació [...]

  3. Mirem i fem cinema: resum : 400 colps on març 1st, 2017 5:28 pm

    [...] a la cita, com cada any i ja en van quatre, divendres passat celebràrem una nova edició del Mirem i fem cinema · espai de trobada al voltant de l’educació audiovisual. I ens agrada molt treballar amb aquesta disposició, despullada d’artificis i amb la tele [...]

Leave a Reply