The soul and its mirror, una nova col·laboració

Posted on desembre 24, 2014 
Filed Under col·laboracions, educació

creacio

S’acaba de posar en contacte amb nosaltres Irene Basilio per demanar-nos col·laboració en un nou projecte. Irene treballa des de fa alguns anys en l’àmbit de la Comunicació Cultural. En col·laboració amb el fotògraf i creador audiovisual Ander Elorza ha posat en marxa The soul and its mirror amb la convicció que, igual que els artistes en crear i el públic en observar, el comunicador també necessita d’un temps de reflexió per poder dissenyar i elaborar estratègies realment eficaços.

El tema central d’aquest projecte són els drets dels xiquets a l’art i la cultura i a través d’ell es treballarà en el disseny d’una estratègia comunicativa que els pose en valor a nivell social i polític. En la seua primera fase es pretén realitzar un mapatge dels diferents agents que a través de les diferents disciplines artístiques, treballen en defensa d’aquests Drets, sobretot en el context europeu, però també a nivell internacional. És ací que després d’una primera selecció de projectes que giren al voltant d’aquest àmbit, han conegut la feina que desenvolupem des de 400 colps i els agradaria que els acompanyéssem en aquest camí de recerca com a interlocutors especialitzats. Sembla que la nostra col·laboració passarà per donar-los algunes idees i no suposarà un volum significatiu de feina.

La investigació està recolzada pel Departament de Cultura del Govern Basc, dins el seu programa Fàbriques de Creació. Com podeu comprendre per part nostra la sorprea ha sigut més que grata. A més ens ajuda a entendre millor l’alcanç de la nostra proposta pedagògica la qual veiem que ja supera l’àmbit de parla catalana. Ací anirem donant compte de com va aquesta col·laboració de la qual escrivim les primeres línies però també podeu seguir el tumblr del projecte.

http://thesoulanditsmirror.tumblr.com/

Comentaris

Leave a Reply