Jornada: Audiovisual a l’aula, experiències de i per a docents

Posted on desembre 22, 2014 
Filed Under cinema, educació, formació

aula

Tot just abans de tancar l’any ens arriben dues propostes que ens confirmen, una vegada més, l’alcanç de la nostra. La segona ja la contarem però avançar-vos que en 2015 possiblement farem algunes passes endavant ben interessants més enllà del nostre radi d’acció habitual, tota una sorpresa. La primera ens queda més a prop físicament i encara hem d’averiguar si pedagògicament. La Fundación Mainel es posa en contacte amb nosaltres per convidar-nos a participar i col·laborar en la difusió d’una jornada que han organitzat sobre Audiovisual a l’aula: experiències de i per a docents, proposta que deriva d’una experiència similar que ja feren el 2012. La jornada que inclourà diverses conferències així com una taula rodona presentant experiències i bones pràctiques de docents del nostre territori, en totes les àrees temàtiques i per a tots els nivells educatius, tindrà lloc el divendres 6 de febrer de 2015.

La invitació és oberta doncs, a aquells que comptem amb experiència en l’aplicació d’eines i continguts audiovisuals dins l’aula. Per poder participar a la taula rodona s’ha d’enviar un resum de l’experència (màxim 200 paraules, més dades de contacte) a l’adreça fundacion@mainel.org fins el 31 de desembre. El resultat de la selecció es notificarà el 7 de gener. Ara mateix nosaltres ens ho pensem per motius d’agenda però almenys tornar a mode de col·laboració en la difusió, l’amable invitació que des de l’organització ens han fet arribar. Com sempre convidar-vos al mateix temps a intercanviar amb nosaltres les vostres impressions i idees.

Comentaris

Leave a Reply