Us desitgem…

Posted on desembre 24, 2014 
Filed Under educació

bon_nadal_14

Doncs fins ací arribem en 2014. Punt i seguit a un any que ens ha situat un pas més enllà en el nostre radi d’acció. Som ja referent en allò que nosaltres anomenem l’àmbit d’intersecció entre l’audiovisual i l’educació. Hem participat a jornades internacionals i locals, hem organitzat trobades de mestres que fan cinema a l’escola, hem començat en la tasca de formar altres mestres i no hem parat d’intentar portar l’alumnat a la centralitat de les nostres propostes pedagògiques. I el 2015 es dibuixa ja com un any no menys il·lusionant. I amb il·lusió per continuar compartint amb vosaltres cinema i pedagogia, per una escola i un país millor, us desitgem bon Nadal i bon any!

- > · TORNAREM A PUBLICAR AL GENER · < -

Comentaris

Leave a Reply