NUS

Posted on desembre 15, 2014 
Filed Under festivals, video

NUS és un esdeveniment artístic organitzat pel Casal Jove de Sagunt que tindrà lloc el proper dia 20. L’activitat s’inciarà a les 11.00 h. amb un mercat d’Arts Plàstiques en el quals ens fa goig saber que participa Ariadna Castillo, exalumna d’escolagavina. El mercat serà fins les 14.00 h. i de vesprada l’oferta s’ampliarà amb un atractiu programa d’actuacions d’una hora cadascuna:

16.00 h. – Cactus Col·lectiu – porten el programa de ràdio de la Nit Americana
17.00 h. – 50 fuetades – faran un recital de poesia
18.00 h. – La Bière Ganchosa ( música )
19.00 h. – Lyann ( música)
20.00 h. – Cinépoème

Del programa ens interessa molt la proposta de Cinépoème de la qual és co-responsable la nostra col·laboradora Mar Reykjavik i amb qui ja estem en contacte perquè ens la conte amb més detall. De Mar, a la qual nosaltres hem qualificat com a present promesa de l’audiovisual valencià, és el vídeo que anuncia aquest edició de NUS.

Comentaris

Leave a Reply