Ja es cuina la MICE 2015

Posted on desembre 10, 2014 
Filed Under cinema, educació, festivals

mice_lletrer

La MICE és un lloc càlid. Després pren forma de festival i pot arribar a sobredimensionar-se com va passar en l’edició passada. Però d’inici no té més secret que un grup de persones que viuen el projecte de manera entusiasta perquè pensen que el cinema pot ser una bona eina transformadora. I és ahí que de manera ben natural ens hem sentit acollits per col·laborar en la preparació de l’edició 2015. Nosaltres, com l’any passat, coordinarem Mirem i fem cinema · espai d’intercanvi per al professorat en audiovisual a més de la difusió que ja n’estem fent. La idea de nou és convocar al professorat que fa cinema a l’escola i aquell que n’estiga interessat per reflexionar sobre les nostres pràctiques i pensar noves formes d’articular el nostre treball que sovint, com diu Francesc Felipe, sol ser cosa de francotiradors.

La #MICE 2015 serà menor en volum però guanyarà en qualitat i repercusió. De renom internacional ja en té però com sol passar arriben més interés i reconeixements a l’exterior que ací mateix. Josep Arbiol, alma màter del projecte, ja ha desvelat que al jurat es contarà amb una figura reialment important. I com des de l’organització no es vol perdre el factor proximitat, les projeccions, conferències, taules rodones i talleres tornaran a espais més cèntrics que no La Rambleta. Així, escoles, mestres xiquets, xiquetes, joves i tot aquell que hi vullga mirar, estem cridats els 27, 28 i 29 de març a gaudir del millor cinema educatiu a la MICE.

assemblea_mice

Comentaris

Leave a Reply