#projectehorta

Posted on novembre 24, 2014 
Filed Under educació

alqueria

L’horta. L’horta més enllà dels marges. L’horta i la ciutat, l’horta en la seua dimensió social i humana, l’horta com a ecosistema i com a proposta pedagògica. L’horta en la bellesa del paisatge i en la desidealització de l’entorn, els fertilitzants, els nitrats o els contractes laborals de dubtosa ètica. L’horta també audiovisual. #projectehorta és el hashtag que catalitzarà les creacions que al voltant de l’horta es realitzen aquest curs a escolagavina. És el tema proposat fa dos cursos i nosaltres també mirem per integrar-lo en les nostres propostes de didàctica audiovisual.

Així, ahir diumenge tinguérem la sort de visitar una alqueria d’horta per veure si esdevenia possible localització de treball per a la propera edició de l’eacn · l’escola d’activitats culturals a la naturalesa d’escolagavina. Tenim la sort de comptar amb les famílies que tenim a escola, que ens obren les portes de casa seua i ens acompanyen a conéixer intramons dins d’un món propi com és aquell de l’horta el qual, com ens deia Jordi, és a escasos 800 metres del Corte Inglés de l’avinguda de França. Ara ens toca avaluar pros i contres d’un espai que sense dubte ofereix un  interessantísim marc de possibilitats creatives i veure com lliguem #projectehorta i #eacn.

Comentaris

Leave a Reply