Contra la censura, cultura en acció!

Posted on novembre 20, 2014 
Filed Under altres

cultura_en_accio

Tot i que el Tribunal Suprem espanyol ha anul·lat els 100.000 euros de multa de la Generalitat Valenciana a ACPV · Acció Cultural del País Valencià per les emissions de TV3 i en un moment que l’entitat començava a estabilitzar-se, el Govern valencià ha instat el Govern espanyol per a que li impose una nova multa de 45.000 € per les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià. ACPV haurà de fer front al pagament abans de Nadal sota l’amenaça d’una multa superior que podria arribar al milió d’euros. Per això ACPV ha activat el Verkami ‘Cultura en Acció!’ amb la finalitat de recaptar els diners necessaris per pagar la multa i evitar l’embargament dels seus comptes.

Ara cal, per tant, col·laborar amb el Verkami Cultura en Acció! i superar el nou intent d’ofegament econòmic que impulsa un Govern espanyol autoritari i tancat al diàleg i la llibertat d’expressió. I cal fer-ho per a que Acció Cultural puga desenvolupar el seu treball de promoció de la llengua i la cultura, i com a instrument per la recuperació dels mitjans de comunicació en llengua pròpia i d’un projecte de País Valencià que podria començar a visualitzar-se el 25 d’abril de 2015.

http://www.verkami.com/projects/10383-cultura-en-accio

Comentaris

Leave a Reply