Per educar en mitjans audiovisuals

Posted on novembre 14, 2014 
Filed Under cinema, educació, formació

Ja havíem informat que entre 14 i 15 de novembre tindríen lloc les I Jornades Expressar i comunicar mitjançant els mitjans audiovisuals al Conservatori de Torrent. Al darrere i entre d’altres està Pilar Cervera, responsable d’audiovisuals del Cefire de Torrent i qui tan magnífica tasca està realitzant per l’impuls de l’educació mediàtica mitjançant la formació del professorat i membres de la comunitat educativa. Ens haguera encantat participar-hi però l’agenda s’estira fins cert punt. Tot i així, ni que siga pel reconeixement a l’esforç i el treball de Pilar, pugem un programa que parla per si mateix de qualitat i posibilitats. Seguirem ben atent futures trobades.

jornades_01

jornades_02

Comentaris

Leave a Reply