Avancem amb Mafalda

Posted on setembre 29, 2014 
Filed Under publicacions

mafalda

El 29 de setembre de 1964, ara fa 50 anys, Joaquín Salvador Lavado, Quino, va publicar-ne la primera tira còmica del personatge al setmanari argentí Primera Plana. Mafalda, des d’ulls de xiqueta, disecciona amb mirada àcida i profunda una societat mitjana latinoamericana, hui en dia global, al temps que amb una inusitada maduresa és portadora de l’entusiasme i la il·lusió pels valors més progessistes. Mafalda en el seu format de tira còmica no és pròpiament audiovisual, però és mirada, enquadrament, síntesi narrativa, guió… Hui també hem començat el curs El curtemtratge, un projecte integrador en el qual participarem en la docència i en què esperem continuar fent xarxa entre aquells que fem audiovisual a les escoles. Aquesta setmana hem baixat el ritme de publicació, al temps que tenim la sensació que avancem més que mai. Em passat al pla de la docència de mestres; 400 colps avancem.

Comentaris

Leave a Reply