Berta Vicente, jove talent fotogràfic

Posted on setembre 20, 2014 
Filed Under fotografia

berta_vicente

Sempre que trobem l’obra d’un/a jove artista, hi posem el foco d’atenció especialment perquè pensem que, per la via de la identificació, pot esdevenir model positiu per despertar la curiositat i creativitat del nostre alumnat. Així, via Vilaweb, coneixem el cas de Berta Vicente. Flickr acaba d’anunciar els vint fotògrafs per sota de vint anys amb més talent d’aquesta plataforma d’emmagatzematge d’imatges propietat de Yahoo! En la llista dels ‘20 under 20‘ hi ha Berta Vicente, una jove fotògrafa nascuda el 1994 a Barcelona, de la qual el jurat internacional contractat per Flickr ha destacat ‘la sensibilitat i l’habilitat tècnica’. Berta Vicente, tot i ésser tan jove, ja fa anys que recull premis i esments especials per la seua obra retratista. L’any passat va obtenir un Sony World Photography Award en la categoria de talents emergents i un any abans hi havia quedat finalista, amb sols disset anys.

L’1 d’octubre s’inaugurarà una exposició conjunta a la galeria Milk de Nova York amb una mostra de l’obra dels vint fotògrafs seleccionats per Flickr. Fins aleshores els internautes podran votar a les xarxes socials –amb les etiquetes #mostcreative, #besttechnique i #strongestportfolio– quina fotògrafa o fotògraf és més creatiu, qui té la millor tècnica i quin acumula el treball més complet. Feu-li una ullada a l’obra, gaudiu-ne, agafeu la càmera…

Comentaris

Leave a Reply