Llima a millor

Posted on setembre 12, 2014 
Filed Under educació, recursos

llima_14

I anem posant en marxa el nou curs amb els amics. En aquest cas amb els de Llima. Llima és un blog de referència necessària coordinat per Francesc López de l’IES Manuel Sanchis Guarner de Silla i adreçat a estudiants i professorat d’ESO i Batxillerat, especialment de l’àrea de Valencià: llengua i imatge. És un espai de reflexió allà on la imatge i la paraula fan lligam i ara ha canviat de domini. Fins el curs passat Llima estava allotjat a la plataforma de la comunitat educativa d’El País i ara es situa a la blogosfera dins el servei de google Blogspot. Malgrat els inconvenients tècnics que els ha pogut generar el canvi, especialment en la recuepració d’arxius i apunts anteriors, estem convençuts que és per a millor.

Ara per ara han pensat en centrar-se aquest curs en el cinema d’animació i anàlisi de publicitat tot i que l’actualitat educativa i altres temes d’interés pedagògic tindran el seu lloc també. Han començat el curs amb energies renovades i ja hi podeu trobar ressenyes d’interés come aquelles de curtmetratges que poden ser de gran utilutat per treballar amb l’alumnat. Bon curs també als companys de Llima!

http://cinellima.blogspot.com.es/

Comentaris

Leave a Reply