Som-hi!

Posted on setembre 11, 2014 
Filed Under altres

400_blows

Sense presa però sense pausa el moment havia d’arribar. Iniciar un nou curs requereix coordinar, organitzar i posar en marxa nombroses qüestions que, siga com siga, ocupen un lloc prioritari. I més en aquest curs que de nou pel destrellat dels nostres governants, s’ha començat de manera embotida, apresurada i malpensada. Pot ser per això trobem ja necessari tornar a colpejar, perquè volem ser altra cosa, volem ser en altre lloc on aquells que decideixen per nosaltres i malauradament contra nosaltres, ens volen portar. A poc a poc anirem descongestionant el múscul de la publicació, ben relaxat després del merescut descans estival. De segur que en breu agafarem el ritme de les activitats i l’actualitat. Ahir mateix participàvem en una reunió per a la coordinació d’un curs oferit pel Cefire de Torrent al voltant del curtmetratge com a eina pedagògica i en el qual participarem amb una sessió pràctica. Podem entreveure noves col·laboracions i com que ens aderim a la idea de que tot allò que fa falta per exercitar el coneixement és conversa, vos convidem a participar-hi. Som-hi! Bon curs!

Comentaris

Leave a Reply