Murmur

Posted on juny 20, 2014 
Filed Under altres

Estàvem per enllaçar la peça a una barra lateral però ens ha cativat tant la proposta que hem decidit portar-la a pimer pla. Tal com la defineixen els seus autors, Murmur és una pròtesi arquitectònica que permet la comunicació entre els transeünts i la paret sobre la qual està connectada. La instal·lació simula el moviment de les ones sonores, la construcció d’un pont lluminós entre el món físic i el virtual. Hi ha un efecte màgic, un misteri en la forma en què les ones sonores es mouen. Murmur se centra en aquest moviment, creant així un diàleg poc convencional entre el públic i la paret.

I per Murmur Stephane Buellet i Julia Puyo, ex-alumna del Màster d’Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat de València, han guanyat el prestigiós concurs European Design Awards 2014. Fa temps que es cocebeix l’art modern com un diàleg entre les subjectivitats de l’obra i l’espectador més enllà de significats prefixats, perquè com diu Chaplin, la vida no és significat, la vida és desig. Pau, va per tu l’apunt, la sorpresa i la curiositat, el murmur i el desig.

Comentaris

Leave a Reply